Vi som skriver

Emilie Westholm

Emilie WestholmEmilie är chef för ansvarsfullt ägande på Folksam, där hon arbetat sedan 2007.
Hon gillar att dricka kaffe, läsa och som alltid att prata snabbt och mycket. Hon gillar inte fotboll särskilt mycket. Emilie har en magisterexamen i företagsekonomi från Uppsala universitet och en kandidatexamen från Journalisthögskolan i Stockholm.

Carina Lundberg Markow

Carina Lundberg Markow Carina är chefsstrateg för Ansvarsfull kapitalförvaltning på Folksam. hon har arbetat i koncernen sedan 1998 och dessförinnan i finansbranschen sedan 1985. Carina har läst statskunskap i Göteborg och har också en MBA från handelshögskolan i Köpenhamn. Carina är den som oftast uttalar sig i media om hållbarhet och ägarfrågor. Hon kallas också för moraltanten.

Torun Reinhammar

Torun Reinhammar Jag är intresserad av det mesta, och inte minst av innovationer som för oss framåt mot ett hållbart resursutnyttjande. Ägarstyrning är ett nytt område för mig, men jag är väl bekant med frågorna efter många år som ekonomijournalist, och sedermera VD, på Nyhetsbyrån Direkt. Samhället behöver väl fungerande och långsiktigt hållbara börsföretag och som en av de större ägarna på Stockholmsbörsen spelar Folksam en viktig roll för att driva på och stötta företagen i deras hållbarhetsarbete.

Läs inlägg | Twitter

Richard Torgerson

Richard TorgersonÄr bolagsanalytiker på gruppen sedan 2009 men har haft andra roller inom och utom Folksam sedan den första tjänsten efter examen  2001. Är i grunden jurist med internationell inriktning från Uppsala universitet och har tidigare arbetat med bland annat kommunikation och opinionsbildning. Är den enda i gruppen som förstår att uppskatta fotboll. Har åsikter och tankar om allt.

Läs inlägg

 

Nina Bönnelyche

Nina Bönnelyche Nina är bolagsanalytiker och har jobbat på avdelningen sedan 2003. Nina har en magisterexamen i företagsekonomi från Uppsala universitet. Har varit mammaledig i ett par omgångar och har nu två pojkar. När hon inte är med familjen ägnar hon gärna sin tid med keramik, trädgård och i gymmet.

Läs inlägg