Pitbull istället för Pudel

Elmehage till vänster

Rätt befriande att se Chrille Krokodil skälla tillbaka i SvD idag. Inte ens Almgren som annar brukar kunna injaga skräck i oss Finansnissar lyckades få honom att inta underläge. – Det var klantigt, punkt slut.  Påminner nästan om Carl Lidbom i sin krafts dagar.    Den miljonbonus han fick för 2008 slapp han dessutom att försvara.  Istället efterlyses fler regler från styrelsens sida. 

Det enda fel han känns vid är klantighet. Dessutom menar han att ett kort pressmeddelande ifrågan hade löst alla pronelm. Jag är inte säker på att jag håller med. Jag får fundera. Löser transparens moralfrågor? Är det en styrelses fel att VD är klantig eller har en svag inre kompass?

Åsikter?

Spridningsknappar

  • Digg
  • Facebook
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • LinkedIn
  • Google
  • del.icio.us
  • MySpace


Kommentarer

9 kommentarer

Nils Dacke

Han har inte en svag inre kompass, han saknar den helt och hållet. Gratulerar till en talande bloggrubrik!

Mats

Mannen har kanske gett ordet ”klantig” en ny betydelse…

Något för Josef Fritzl att pröva?

Carina

Nu är du lite elak. (Men jag måste erkänna att tanken slagt mig också). Det krävs dessutom stor kärlek föratt förlåtanågon som inte ångrar sig.

Carina

Et tu, Dacke, Love Guru, ha ha

Nils Dacke

Vi kan ju inte låta hela gänget bli pitbullar. Varför inte ge dom namnet luspudlar? Nu idag lördag är styrelsen oanträffbar!

Carina

Jon Åsberg är alltid läsärd. Han har en passion för sina ämnen som många andra skribenter saknar. Denna gång har dock hans fakta bakgrund passerat bäst föredatum med råge. Sundstöm ska granskas som alla andra makthavare men hallå åttiotalet? Vad har han med det att göra? Nittotalets kreditförsäkringskris känns också bra murken. OK för reallokeringen 2003 är iaf modern tid. Hela branschen tvingades då till återttag men den gång var det Bin Laden & 9/11 som spökade. Sundström började på firman först efter det. När Åsberg skriver att Skandia har våldtagit sina kunder så undrar jag nästan om han var full när han skrev. Klart att det är en risk med Sparis men det är det i en hel del bolag just nu. Eftersom jag vet att Sundström är rätt krävande i vår firma så är jag rätt säker på att han kommer att vara en riktig blåslampa i banken.

Carina

Jag gissar att de sitter och läser in sig på de senaste 10 årens års redovisningar. Eller så vågar de inte gå ut. Ilskna SEB kunder i all ära men förbannade LO-jobbare tar nog priset.

Länkar till detta inlägg

Läs mer om denna funktion

Därför har jag alltid hela trosor « Carina Lundberg Markow

[…] för idag. Nu får vi se vad Bäckstöms revisorer kommer fram till. Beträffande Elmehagen som jag elakt skämtat med så kommer jag att bli rätt förvånad om han gjort något som inte var helt enligt […]

Lägg till kommentar

Du kan skriva en kommentar eller skicka en trackback från din egen blogg. Alla kommentarer måste följa våra regler.

Obligatoriska fält *